бупрофезин

Фізичні та хімічні властивості: Бупрофезин – це кристалічна речовина білого кольору без запаху. У воді практично не розчиняється, стійкий до світла і нагрівання. Стабільний у лужному і кислому середовищах.

Опис:
Як і інші інгібітори синтезу хітину, бупрофезін блокує синтез хітину у комах, активний проти личинок шкідників.
Інсектицид, активний проти німф жуків, напівжорсткокрилих і павукоподібних на картоплі, бобових, цитрусових, овочевих культурах, тютюні, яблунях. Відрізняється тривалістю дії. Норма витрати в польових дослідах 0,125 – 1,6 кг / га.
Дозволено 25% -й на огірках, томатах закритого грунту проти білокрилки (0,5 кг / га за препаратом, термін очікування 3 дн).

Інструкція по застосуванню бупрофезину
Згідно поширеній практиці, інструкції по застосуванню тієї чи іншої речовини розробляються відповідно до препаратів, що містять цю речовину.

Класи небезпеки
Зареєстрований препарат на основі бупрофезину відноситься до 3 класу небезпеки для людини.