фолпет

Фізичні та хімічні властивості: Біла кристалічна речовина, температура плавлення 177 ° С. Тиск пари (20 ° С) 1,3 мПа (9,7 · 10-6 мм рт. Ст.). Практично не розчиняється у воді, погано розчинний у звичайних органічних розчинниках. Нелеткий.

Опис: Використовується шляхом обприскування в період вегетації для боротьби з хворобами яблуні, груші (парша та інші плямистості, моніліоз, борошниста роса), кісточкових (кластероспоріозом, коккомикоз н інші плямистості, моніліоз, курчавость), виноградної лози (мілдью, сіра гниль, антракноз), агрусу і смородини (антракноз, септоріоз, іржа), томатів (фітофтороз), картоплі (альтернаріоз, фітофтороз). Час очікування для виноградної лози 30, на інших культурах 20 дн. Норми витрати (в кг / га) при обприскуванні яблунь і груш 3,75 – 5, сливи, персиків, абрикосів, вишні та черешні 2,5 – 3,75, виноградної лози 2,5 – 3, агрусу і смородини 1,5 – 1,75, картоплі і томатів 1,5 – 2. При дотриманні зазначених норм витрати практично повністю розкладається грунтовими мікроорганізмами з деструкцією молекули до найпростіших речовин за 1 – 1,5 міс.
У 5-шарових паперових мішках з поліетиленовими вкладишами при температурі не вище кімнатної можна зберігати практично необмежений час.

Інструкція по застосуванню фолпету
Згідно поширеній практиці, інструкції по застосуванню тієї чи іншої речовини розробляються відповідно до препаратів, що містять цю речовину.

    Відображаються усі з 3 результатів