хізалофоп-п-етил

Фізичні та хімічні властивості: Хізалофоп-П-етил – біла кристалічна речовина. У воді практично не розчинний, добре розчиняється в органічних розчинниках. Запаху не має. Стійкий до дії світла. Під дією розбавлених лугів і кислот розкладається до кислоти. Речовина стабільна в органічних розчинниках і при високих температурах, але швидко руйнується в водної лужному середовищі. Технічний продукт містить 97% основної речовини.

Опис: Післясходовий гербіцид, який представляє собою біологічно активний енантіомер хізалофоп-етилу для боротьби з бур’янами травами в широколистих культурах при нормі витрати 25 – 250 г / га. Речовина швидко поглинається і легко переміщується в рослині, накопичується у вузлах і підземних кореневищах багаторічних злакових бур’янів, повністю руйнує меристематичні тканини кореневищ. Крім активності при топікальному нанесенні, ефективний для боротьби з вторинним ростом кореневищ багаторічних рослин. Загибель бур’янів відбувається через 7-10 днів.
Хізалофоп-П-етил ефективний проти однорічних (вівсюг, просо куряче, мишій) і багаторічних (пирій повзучий, Свинорой) злакових бур’янів.
Проти багаторічних бур’янів обробку слід проводити, коли вони мають досить розвинену надземну масу (при висоті 10-15 см), що сприяє інтенсивному надходженню речовини в кореневу систему рослини.

Інструкція по застосуванню Хізалофоп-п-етилу
Згідно поширеній практиці, інструкції по застосуванню тієї чи іншої речовини розробляються відповідно до препаратів, що містять цю речовину. Для того щоб ознайомитися з інструкцією на препарат необхідно пререйти на сторінку даного пестициду.

Класи небезпеки
Препарати на основі хізалофоп-П-етилу відносяться до 3 класу небезпеки для людини і 3 класу небезпеки для бджіл.

    Відображаються усі з 2 результатів