ізопіразам

Фізичні та хімічні властивості
Розчинний у воді при 20 ° С.

Опис
Ізопіразам – інноваційна діюча речовина з класу піразолкарбоксамідів, що відноситься до другого покоління SDHI-фунгіцидів проти парші яблуні. Це єдина речовина в підкласі бензопіразолов, яке відрізняється унікальними властивостями навіть в межах класу. Воно пригнічує активність ферменту сукцинат дегидрогеназа в мітохондріях патогенів. Активність ферменту – це обов’язковий етап мітохондріального циклу трикарбонових кислот, який є основним маршрутом для виробництва енергії в клітинах. Перешкоджання цього циклу, завдяки ізопіразаму, призводить до припинення виробництва енергії в клітинах.

Застосовується на таких культурах: ячмiнь ярий, яблуня, вишня, ріпак озимий проти склеротиніозу, борошнистої роси, плямистістості сітчастої, іржі, парші, клястероспоріозу, кокомікоу вишні, моніліозу вишні, альтернаріозу, фомозу

Інструкція по застосуванню ізопірамзаму
Згідно поширеній практиці, інструкції по застосуванню тієї чи іншої речовини розробляються відповідно до препаратів, що містять цю речовину.

    Відображаються усі з 2 результатів